Warehousing bij Containerplein

Containerplein bezit over twee full-service depots voor tussenopslag en langdurige warehousing van containers op twee A-locaties: Moerdijk en Maasvlakte II.

Containerplein Moerdijk beslaat een terrein van 7.000 m2. Een unieke locatie, waar vandaan zowel de Rotterdamse Haven als de haven van Antwerpen zeer goed bereikbaar is, net als de inland terminals over water en over spoor. Op de Moerdijk hebben wij daarnaast doorlopend terminaltrackers (shunters) rijden, waarmee wij een unieke oplossing leveren voor kortstondige opslag voor lokale partners op de Moerdijk.

Onze opslag- en overslaglocatie op de Tweede Maasvlakte beslaat maar liefst 8.000 m2 en is vlakbij de haventerminals gelegen. Met dit bewaakte depot leveren wij een directe opslagservice voor containers die worden overgeslagen op de haventerminals. Ook dit depot is een full-service depot,

Ons depots zijn bewaakt en afgesloten. We beschikken over kundig personeel en slimme apparatuur voor gasmeting, ventilatie en FYCO-ontzorging. We leveren daarbij ook stalling met Reefer-aansluiting, om gekoelde containers te kunnen laten draaien. Voor handeling gebruiken we het nieuwste model reachstacker, met een draagvermogen van ruim dertig ton en een maximale flexibiliteit tot 45 ft. Ons depots zijn dagelijks bemand van 6 tot 19 uur.  

Offerte +31850804500