Gasmeting bij Containerplein

Containerplein is de ideale partner voor het ontzorgen en het overnemen van de verantwoordelijkheid bij gasmeting. Ook biedt Containerplein flexibele oplossingen bij oponthoud bij te hoge gaswaarden, zodat jij zo min mogelijk vertraging oploopt. 

Bij de overtocht van de container kan er gas ontstaan in de container door de producten of de verpakkingsmaterialen. Ook kan het zijn dat containers zijn gegast met methylbromide of fosforwaterstoffen.

Deze gassen kunnen een gevaar opleveren wanneer de container wordt geopend. Daarom is het in bepaalde gevallen voor onze opdrachtgevers verplicht een gasmeting uit te voeren voor de container wordt geopend, om zo mens en milieu te beschermen tegen dampvorming.

Containerplein beschikt over een gasmeetstation met technisch hoogstaande mobiele meetapparatuur. Hiermee kunnen wij niet alleen in de buurt van Rotterdam, de Tweede Maasvlakte en Moerdijk, maar overal in de Benelux een gasmeting uitvoeren.

Wanneer de meting boven de toegestane waarde uitvalt, beschikt Containerplein over snelle afzuiginstallaties om de lucht te reinigen en te verversen. Tijdens de ventilatie staat de container veilig op ons bewaakt containerdepot Moerdijk. Dat maakt ons een betrouwbare partner in de afhandeling van de verplichting tot gasmeting en ventilatie.

Offerte +31850804500