Reefer bij Containerplein

Containerplein levert hoogwaardige reefer-plugins voor containers die continue gekoeld moeten worden. Vanaf onze opslag- en overslagservice op de Moerdijk en Maasvlakte II bieden wij een unieke locatie. 

Containerplein Moerdijk is een terrein van 7.000 m2 met verschillende reefer-aansluitingen voor het koelen van geïntegreerde koelcontainers. Zowel de Rotterdamse Haven als de haven van Antwerpen is zeer goed bereikbaar vanaf ons depot, net als de inland-terminals over water en over spoor.

Onze depotlocatie op de Maasvlakte is maar liefst 8.000 m2 groot. Met dit bewaakte depot leveren wij een directe opslagservice voor containers die worden overgeslagen op de haventerminals, tegen een zeer scherpe prijs. 

Ons depot is bewaakt en afgesloten. We beschikken daarnaast over kundig personeel en slimme apparatuur voor gasmeting, ventilatie en FYCO-ontzorging. Wij beschikken over het nieuwste model reachstacker, met een draagvermogen van ruim dertig ton en een maximale flexibiliteit tot 45 ft. 

Wat is reefer? 

Het woord reefer is afgeleid van het Engelse woord refrigerator. Een reefer-plugin is nodig om een geïntegreerde koelcontainer – een container met een eigen koelinstallatie, zoals een grote koelkast – te laten draaien. Daarvoor moet de juiste temperatuur worden ingesteld en de koelcontainers worden gekoppeld aan een speciale reefer-plugin, een stekker met voldoende vermogen om de koelcontainer op temperatuur te houden.  

Offerte +31850804500