Offerte +31850804500

  Warehousing

  Containerplein bezit over twee full-service depots voor tussenopslag en langdurige warehousing van containers op onze A-locaties.

  Op locatie Moerdijk heeft Containerplein een terrein van 7.000 m2 geschikt voor opslag en handeling. Een unieke locatie, waar vandaan zowel de Rotterdamse Haven als de haven van Antwerpen zeer goed bereikbaar, net als de inland terminals over water en over spoor. Onze opslag- en overslaglocatie op de Tweede Maasvlakte zit dichtbij de haventerminals is en beslaat maar liefst 8.000 m2 .

  Wij beschikken over het nieuwste model reachstacker, met een draagvermogen van ruim dertig ton en een maximale flexibiliteit tot 45 ft. Ons depot is dagelijks bemand van 6 tot 19 uur.  

  Ons depot is bewaakt en afgesloten en we beschikken over kundig personeel en slimme apparatuur voor gasmeting, ventilatie en FYCO-ontzorging. We leveren daarbij ook stalling met Reefer-aansluiting, om gekoelde containers te kunnen laten draaien.

  Reefer

  Containerplein levert hoogwaardige reefer-plugins voor containers die continue gekoeld moeten worden. Een reefer-plugin is nodig om een geïntegreerde koelcontainer – een container met een eigen koelinstallatie, zoals een grote koelkast – te laten draaien. Daarvoor moet de juiste temperatuur worden ingesteld en de koelcontainers worden gekoppeld aan een speciale reefer-plugin, een stekker met voldoende vermogen om de koelcontainer op temperatuur te houden.