Offerte +31850804500

Full-service warehousing depot

  Gasmeting

  Containerplein is de ideale partner voor het ontzorgen en het overnemen van de verantwoordelijkheid bij gasmeting. Ook biedt Containerplein flexibele inhouse-oplossingen bij oponthoud bij te hoge waarden. 

  Containerplein beschikt over een gasmeetstation met technisch hoogstaande mobiele meetapparatuur. Hiermee kunnen wij niet alleen in de buurt van Rotterdam, de Tweede Maasvlakte en Moerdijk, maar overal in de Benelux een gasmeting uitvoeren.

  Ventilatie

  Wanneer de meting boven de toegestane waarde uitvalt, beschikken zowel onze locaties op de Moerdijk als de Tweede Maasvlakte over snelle afzuiginstallaties om de lucht te reinigen en te verversen, de geforceerde afzuiging.

  Tijdens de ventilatie staat de container veilig op ons bewaakt depot. Dat maakt ons een prettige partner in de afhandeling van de verantwoordelijkheden van onze opdrachtgevers. 

  VGM

  De verlader – degene die de opdracht geeft tot verscheping – is verplicht het verified gross mass, VGM, in een ladingdocument op te nemen. Containerplein neemt deze plicht uit handen en levert een accurate VGM die kan worden opgegeven aan de reder.

  Containerplein beschikt voor het wegen van de beladen container over gecertificeerde en gekalibreerde weegapparatuur, met opgeleid personeel, waarmee ruimschoots aan de wettelijke verplichtingen zoals vastgesteld in Nederland wordt voldaan.