Operations Manager

Operations Manager

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en ervaren Operations Manager, die naast de verantwoordelijkheid voor Containerplein ook organisatiebreed een sparringpartner
voor onze Transporttak durft te zijn. Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière en wil jij samen met een klein team de leiding nemen en zo de organisatie naar het volgende niveau brengen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Containerplein beschikt over ervaren, gemotiveerde en verantwoordelijke medewerkers. Wij bieden een prettige werkplek, goede voorwaarden en een team dat begrip heeft voor jou, jouw voorkeuren en je privéleven.


Jong groeiend containerdepot

Containerplein is een dynamisch containerdepot op Maasvlakte II, Moerdijk en Antwerpen, om al het opslag, voor- & natransport en value added services van zeecontainers te faciliteren. Sinds de start in januari 2022 beschikken wij over 4 opslag- en overslaglocaties, een mobiele gasmeting en ventilatieservice, FYCO-ontzorging. We zoeken daarbij naar slimme oplossingen, waardoor chauffeurs minder vaak met een leeg chassis rijden. Zo bouwen we aan een innovatieve en duurzame toekomst voor containervervoer en -opslag.

De uitdaging

Als Containerplein zoeken wij een collega die onze passie deelt en graag ziet dat geen dag hetzelfde is. Binnen jouw functie van Operations Manager werk je nauw samen met de Customer Service medewerkers op de verschillende locaties en de Supervisor Operations. Je rapporteert direct aan de Directeur. Naast dit teamverband wordt van jou ook verwacht dat je zelf initiatief toont, ideeën en nieuwe business aandraagt. Je zult gezamenlijk, maar ook individueel, grote besluiten moeten en mogen nemen én daarbij zal deze verantwoordelijkheid ook goed overdragen moeten worden. Dat laatste is een belangrijk focuspunt voor ons, want wij geloven namelijk in een goede work/life balans. Daarvoor is van belang dat jij niet alleen je werk goed moet kunnen oppakken, maar je moet het ook weer kunnen neerleggen – en dus hameren we erop dat je leert om je werk goed te kunnen overdragen.

Voor die work/life balans werken wij met flexibele werktijden. Wanneer je wat meer kennis en ervaring hebt binnen onze organisatie, zal thuiswerken . Zo creëren we meer tijd in je weekschema om bijvoorbeeld lekker te gaan sporten of tijd met je dierbaren door te brengen.

Een kei in schakelen met vakkennis

Wij zoeken iemand die goed kan schakelen, een kei is in communiceren en goede kennis heeft van de logistieke sector. Je hebt dus een uitdagende baan met veel verantwoordelijken zelfstandigheid.

Wie ben jij en wat vragen wij van jou:

 • 5 – 10 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke leidinggevende functie binnen de logistieke branche;
 • Kennis van douane zaken en omgevingsdiensten;
 • Je beschikt over organisatietalent, weet overzicht te bewaken en prioriteiten te stellen. Je bent
  stressbestendig, administratief onderlegd en werkt nauwkeurig;
 • Werken met MS Office is uiteraard geen probleem voor jou;
 • Ervaring met Softpack is een pré;
 • En natuurlijk ben jij een echte doener, een aanpakker met een proactieve instelling;
 • Als laatste ben jij communicatief vaardig en beheers je naast de Nederlandse, ook de Engelse taal in zowel woord als geschrift. Wij hebben namelijk ook veel Engelstalige klanten;
 • Flexibele opstelling met betrekking tot reizen tussen de verschillende eigen depots, met ons
  hoofdkantoor als standplaats.

Ervaring is een must. Maar let wel: we willen graag in jou investeren, dus hebben we liever niet dat je snel weer vertrekt. Daarom hebben wij meer interesse in slimme en gemotiveerde mensen vanuit onverwachte hoek, dan jobhoppers die altijd op zoek zijn naar groener gras bij de buren.

Je nieuwe werkplek:

Ons hoofdkantoor is gevestigd op het groeiende industrieterrein de Moerdijk, aan de Fazantweg. Een prettige plek met hoge plafonds, goede koffie en een stijlvolle inrichting. Je bent er immers heel veel, dus een beetje comfort en esthetiek is volgens ons wel een must.

Wat kun je van ons verwachten:

 • Een fulltime functie voor 40 uur in de week
 • Salaris: nader te bespreken
 • 27,5 vakantiedagen en -geld
 • 8% vakantiegeld
 • Prestatiegerichte bonus
 • Pensioenregeling via PFV
 • Een goede work/life balans
 • Uitdaging en ontwikkeling
 • Fijne werkplek(ken)
 • Thuiswerkmogelijkheden
 • Fijne werksfeer en uitjes
 • … en niet te vergeten, die leuke en gemotiveerde collega’s

Werken op de Maasvlakte, Moerdijk en Antwerpen

Ons kantoor en depots zijn gevestigd op Maasvlakte II. Containerplein op de Tweede Maasvlakte is 8.000m2 en in de buurt van de
haventerminals. Containerplein Moerdijk is 7.000m2 en ligt tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen. Ons depot in
Antwerpen is per oktober 2022 gaan draaien en inmiddels goed vindbaar voor onze klanten.

Spreekt onze vacature van Operations Manager jou aan en wil je graag bij ons aan de slag , stuur dan een e-mail met je CV naar
werkenbij@vepco.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.